Harta Romaniei > Judetele Romaniei > Harta Judetului Harghita > Harta Izvoru Muresului

Harta Izvoru Muresului din Judetul Harghita - Harta Romaniei online

Harta rutiera Izvoru Muresului, harta strazi Izvoru Muresului va ofera posibilitatea de a cauta orice locatie de pe harta interactiva.

Cautati un obiectiv pe Harta Romaniei

Cautati o localitate

* pentru cautarea unei strazi sau a unui punct de interes introduceti cel putin un caracter si selectati optiunea din lista cu sugestii!

Partia de ski Izvoru Muresului – Izvoru Muresului

Partia de ski Izvoru Muresului – Izvoru Muresului

Statiunea Izvorul Muresului este  situata in judetul Harghita, localitatea Izvoru Muresului, Transilvania, Romania, in muntii Hasmas, la o altitudine de 900 m. Pe timp de vara este punct de plecare in traseele spre Izvoru Muresului si Oltului sau spre Pestera Soaptelor (Szgo). Iarna aici se organizeaza Serbarile Zapezii iar distractiile de la centrul studentesc sunt [...]

Cititi mai departe...

 

Obiective Turistice in Izvoru Muresului din Judetul Harghita

1. Partia de ski Izvoru Muresului – Izvoru Muresului

Romania Judete

Harta rutiera a Romaniei va pune la dispozitie harti interactive cu orase si locatii: Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj Napoca, Iasi si locatii externe: Paris, Barcelona, Roma, Viena, Londra, etc.

Calculator distanta intre orase

Rutele pot fi calculate intre doua locatii directe pe harta rutiera sau poate fi determinata o ruta auto alternativa folosind functia "via". Cateva exemple de rute auto calculate pe harta rutiera: Constanta - Lisabona, Amsterdam - Roma, Cluj - Paris via Berlin, Viseu de Sus - Ramnicu Sarat via Vaslui, Bucuresti Romania - Iasi.