Harta Comunei Pojorata din Judetul Suceava, Romania
Harta Romaniei > Judetele Romaniei > Harta Judetului Suceava > Harta Comunei Pojorata

Harta Comunei Pojorata din Judetul Suceava - Harta Romaniei online

Harta rutiera Pojorata, harta strazi Pojorata va ofera posibilitatea de a cauta orice locatie de pe harta interactiva.

Cautati un obiectiv pe Harta Romaniei

Cautati o localitate

* pentru cautarea unei strazi sau a unui punct de interes introduceti cel putin un caracter si selectati optiunea din lista cu sugestii!

Pojorita – Suceava

Pojorita – Suceava

Pojorâta este o localitate în județul Suceava, Bucovina, România. Comuna Pojorîta se află situată în nord – estul României și în vestul județului Suceava. Comuna este compusă din satele Valea Putnei și Pojorîta. Teritoriul comunei Pojorîta este situat din punct de vedere fizico – geografic la poalele Masivului Giumalău (1857 m), în văile râurilor Moldova [...]

Cititi mai departe...

 

Obiective Turistice in Comunei Pojorata din Judetul Suceava

1. Pojorita – Suceava

Romania Judete

Harta rutiera a Romaniei va pune la dispozitie harti interactive cu orase si locatii: Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj Napoca, Iasi si locatii externe: Paris, Barcelona, Roma, Viena, Londra, etc.

Calculator distanta intre orase

Rutele pot fi calculate intre doua locatii directe pe harta rutiera sau poate fi determinata o ruta auto alternativa folosind functia "via". Cateva exemple de rute auto calculate pe harta rutiera: Constanta - Lisabona, Amsterdam - Roma, Cluj - Paris via Berlin, Viseu de Sus - Ramnicu Sarat via Vaslui, Bucuresti Romania - Iasi.