Harta Romaniei > Judetele Romaniei > Harta Judetului Suceava > Harta Comunei Vatra Moldovitei

Harta Comunei Vatra Moldovitei din Judetul Suceava - Harta Romaniei online

Harta rutiera Vatra Moldovitei, harta strazi Vatra Moldovitei va ofera posibilitatea de a cauta orice locatie de pe harta interactiva.

Cautati un obiectiv pe Harta Romaniei

Cautati o localitate

* pentru cautarea unei strazi sau a unui punct de interes introduceti cel putin un caracter si selectati optiunea din lista cu sugestii!

Mănăstirea Moldovița – Suceava

Mănăstirea Moldovița – Suceava

Mănăstirea Moldovița este una din vechile așezări călugărești, cu un important și glorios trecut istoric, străjuitoare de veacuri la hotarul Moldovei de nord, situată în comuna Vatra Moldoviței la o distanță de circa 15 km de comuna Vama, judetul Suceava, Moldova, Romania. Biserica pictată a mănăstirii este înscrisă pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Originea [...]

Cititi mai departe...

 

Obiective Turistice in Comunei Vatra Moldovitei din Judetul Suceava

1. Mănăstirea Moldovița – Suceava

Romania Judete

Harta rutiera a Romaniei va pune la dispozitie harti interactive cu orase si locatii: Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj Napoca, Iasi si locatii externe: Paris, Barcelona, Roma, Viena, Londra, etc.

Calculator distanta intre orase

Rutele pot fi calculate intre doua locatii directe pe harta rutiera sau poate fi determinata o ruta auto alternativa folosind functia "via". Cateva exemple de rute auto calculate pe harta rutiera: Constanta - Lisabona, Amsterdam - Roma, Cluj - Paris via Berlin, Viseu de Sus - Ramnicu Sarat via Vaslui, Bucuresti Romania - Iasi.