Balta de pescuit Belciugatele – Calarasi

 

Balta de pescuit Belciugatele este situata dupa comuna Islaz la 2 km inainte de intrarea in localitatea Fundulea, judetul Ilfov, Muntenia, Romania. Balta se afla chiar langa DN3 (Bucuresti-Calarasi), in incinta complexului turistic Elisa. Intrarea spre balta este pe partea stanga pana in padure aproximativ 800-900m, in dreptul panoului de informare pe un drum de pamant.

Balta Belciugatele – Restaurant Elisa este o balta de pescuit curata si ingrijita, administrata de primar. Este o balta de pescuit unde poti linistit sa iti petreci weekend-ul la aer curat si cu familia.  Facilitati: Ponton, Barbeque, Campare, copaci pe mal, umbrar, magazin, cazare.

 

Aici puteti prinde in special crap romanesc si caras. Se poate pescui doar “zi lumina”, taxa fiind de 50 lei. Puteti retine pana la 5 kg de peste. Capturile peste aceasta cantitate se elibereaza contra unor bonuri de pescuit sau pot fi achizitionate contra-cost de la administratorii baltii.In data de 05.04.2013, balta a fost populata cu 10 tone de crap si caras.


 

 

Taguri:

 
 
 

0 Comentarii

 

Lasati un comentariu