Balta de pescuit Moby-Dick – Satu Mare

 

Lacul de pescuit Moby Dick este situat intre  Dorolt si Dara aprox la 5 km de Satu Mare pe drumul national 19A, judetul Satu-Mare, Transilvania, Romania.

Lacul de pescuit Moby Dick este o balta cu un bogat fond piscicol, cu bune conditii de pescuit si cu capturi impresionante la activ, fiecare partida fiind o reusita.
Aceast lac este destinat atat pescarilor amatori cat si celor profesionisti. O zi pe balta la Moby Dick iti poate completa pe deplin pofta de pescuit.

Lacul se intinde pe o suprafata de 6 ha, apa are o adancime de 1,5m – 5,2m ,este curata , ingrijita si un peisaj frumos ,fiind amplasat intre padurea mare si  canalul de vest  al judetului Satu Mare. S-a incercat pastrarea salbaticia acestui  peisaj  dar  totodata  oferind si  un comfort pescarilor.

 

Lacul a fost construit in  2010  si finalizat in 2011   fiind un lac nou popularea lui s-a efectuat  cu pesti (crapi si amuri) intre 6 si 22 kg, peste 7 tone  aproximativ 800 de exemplare. Totodata s-a populat aproximativ 500 de bucati de somn, de 200g,  citeva bucati stiuca si fitofag si aprox. 250buc salau intre 700g-4kg  (acum dupa 2 ani sunt puiet de 300g-500g de  mii de buc.) si aprox.50buc Lin intre 1-2kg/buc.

Este recomandat  persoanelor care doresc o partida de  pescuit intr-un loc civilizat.

Telefon rezervari: 0744 57 89 73

Email: silcris_energy@yahoo.com


Taguri:

 
 
 

0 Comentarii

 

Lasati un comentariu