Lacul de pescuit 23 August – Bucuresti

 

Lacul de pescuit 23 August se afla situat in Bucuresti, Romania.

Pt a ajunge la Lacul 23 August (Balta Riviera), trebuie sa ajungeti pe Bulevardul Basarabia, nr. 23, sect. 2, Bucuresti – in Parcul National de langa noul stadion National Arena.

Lacul 23 August este situata in Parcul National de langa Stadionul National Arena din Bucuresti, vis-a-vis de restaurantul Riviera. Programul de pescuit este intre orele : 06.00 – 16.00. Dupa ora 4pm se deschide inchirierea de hidrobiciclete deci pescuitul se opreste.

Malurile din jurul lacului 23 August sunt foarte curate, cu loc de joaca pentru copii si parcare, exista si o insula de pe care se poate pescui in liniste. Se permite pescuit cu undita la rosioara (care este din abundenta) sau cu lanseta la caras sau salonta.

 

O balta apreciata foarte mult de pescari, cu exemplare frumoase de crap pana la 17kg, bibani 1kg, caras 2kg. Lacul a fost curatat si populat cu specii de crap si caras apoi a fost deschis in anul 2011 pescuitului sportiv. Pe malul lacului se afla si un restaurant renumit Riviera unde pescarii pot servii o masa buna.

Specii pesti: crap, caras, bibani, stiuca, rosioara.

Regulament Lacul 23 August

  • Taxa este de:
    • 60 Ron / 12 h
  • Se pot retine 6 kg de peste
  • Nr de lansete/undite/pescar = 4.

 


Taguri:

 
 
 

0 Comentarii

 

Lasati un comentariu