Locuri de pescuit. Pensiunea Gigant Fish – Delta Dunarii

 

Pensiunea “Gigant Fish” situata in apropierea debarcaderului central al Milei 23 te asteapta pentru o vacanta de vis in inima Deltei. Construita pe malul drept al Dunarii, cu o gradina frumoasa iesita in intampinarea turistilor, pensiunea
te asteapta cu camere mari si primitoare mobilate cu gust pentru o sedere cat mai relaxanta.

La pensiune se poate ajunge din portul Tulcea cu salupa “Gigant Fish”, cu nava SPET sau cu navele rapide NAVROM. Este disponibil pt grupuri de minim 6 persoane, in urma achizitionarii unui pachet turistic cu cazare de minim 5 nopti cu demipensiune sau pensiune completa. Transportul este realizat cu o salupa de viteza de 150 cp, avand o capacitate de 8 persoane plus bagajele aferente. Timpul calatoriei: 1 ora.

Mila 23 este un sat din inima Deltei, judetul Tulcea, Dobrogea, Romania, situat pe vechiul brat al Dunarii, intre bratul Sulina si Chilia, acolo unde natura isi arata una dintre cele mai frumoase si rare fete ale sale. Locul, izolat si de o frumusete aparte este inconjurat de canale, lacuri si stufaris.

 

Bogate in peste apele din zona vechiului brat reprezinta o atractie deosebita pentru pescari, acestia plecand de fiecare data cu unele dintre cele mai mari capturi din Delta. Aici poti admira cele mai frumoase rasarituri si apusuri de soare, stolurile de pelicani, lebede, cormorani, plimbandu-te printre multitudinea nuferilor.

Localnicii, in marea lor majoritate rusi lipoveni, sunt primitori si comunicativi oferind informatii despre locurile de pescuit si zonele de vizitat.

Facilitati: Copaci pe mal, Ponton, Barbeque, Pescuit din barca, Restaurant, WC, Umbrar, Posibilitate campare, Inchiriat barca.

Contact:  Marian Mincu. Telefon: 0768849210, Mobil: 0768849210


Taguri:

 
 
 

0 Comentarii

 

Lasati un comentariu