Partia de ski Partia Albastra (Roata 5) – Cavnic

 

Pârtiile de schi Roata sunt situate la aproximativ 6 km de oraşul Cavnicjudetul MaramuresTransilvaniaRomaniachiar lângă drumul ce duce spre Sighetul Marmaţiei. Beneficiează de un climat prielnic pentru practicarea sporturilor de iarna (schi, snowboard) până la inceputul lunii aprilie. Fiind pârtii relativ noi şi moderne au devenit în ultima perioadă cel mai important loc de schiat din nord-vestul RomânieiPârtiile de schi de la Roata sunt dotate cu trei instalaţii de teleschi moderne cu posibilitate de acces in sistem hands-free, sunt nivelate la standarde europene şi sunt foarte bine intreţinute. Din 2009 există şi nocturnă şi instalaţie de producere a zăpezii artificiale.

Pârtiile de schi pornesc de la o altitudine de 950m până spre 1260m avand o inclinare medie de 24%. Pârtiile uşoare au inclinări de 14%, pârtiile medii 21% iar pârtiile grele 33%.

 

Partia de ski Partia Albastra (Roata 5) are un grad de dificultate mediu, lungimea de 2.250 m, diferenta de nivel de 330 m si nu beneficiaza de iluminare nocturna si zapada artificiala. Transportul se face cu teleschiul.

Orar teleschi:
luni: nu functioneaza
marti-duminica: 9.00 – 17.00

Pentru 15 RON garantie se poate achizitiona o cartela reincarcabila cu CIP care va va permite trecerea prin porti in sistemul hands-free.

Observatii:

- Abonamentele de zi sunt personale si in cazul unor eventuale defectiuni ale instalatiilor nu se returneaza banii. Posesorul abonamentului este obligat sa respecte randul intocmai ca si ceilalti schiori.
- Cartelele magnetice se pot achizitiona in exclusivitate de la baza partiei.
- Pentru fiecare instalatie se puncteaza separat.


Taguri:

 
 
 

0 Comentarii

 

Lasati un comentariu