Partia de ski Sub Telescaun – Muntele Mic

 

Partiile de ski din statiunea Muntele Mic sunt in numar de 3: Partiile Nordica, Valea Soarelui si Sub Telescaun si sunt dotate cu telescaun si teleschi. Statiunea se afla in Banat, judetul Caras-Severin, Romania, la 30 km de Caransebes si o altitudine (in varf) de 1.802m, fiind o destinatie favorita mai ales pentru petrecerea vacantei de iarna.

In aceasta perioada are loc “Carnavalul Zapezii”, iar la inceputul lunii februarie aici se desfasoara si un concurs de ski “Cupa Muntele Mic”.
Pe perioada verii turistii pot face drumetii sau excursii montane.

 

In zona exista si un obiectiv turistic ce nu trebuie ratat: Crucea de pe Muntele Micce a fost confectionata din lemn de brad, avand o inaltime de 25 metri.

Partia de ski Sub Telescaun de la Muntele Mic are un grad de dificultate crescut, lungimea de 3.300 m, diferenta de nivel de 700 m si nu beneficiaza de iluminare nocturna si zapada artificiala. Partia Sub Telescaun este deservita de telescaun.

Telescaunul  are lungimea de 3.500 m si diferenta de nivel de 800 m. Timpul de urcare este de 40 minute, iar tariful de urcare este de 15 lei.


Taguri:

 
 
 

1 Comentarii

 
  1. [...] de ski din statiunea Muntele Mic sunt in numar de 3: Partiile Nordica, Valea Soarelui si Sub Telescaun si sunt dotate cu telescaun si teleschi. Statiunea se afla in Banat, judetul Caras-Severin, [...]

 

Lasati un comentariu