Partie ski Valea Soarelui – Muntele Mic

 

Partiile de ski din statiunea Muntele Mic sunt in numar de 3: Partiile Nordica, Valea Soarelui si Sub Telescaun si sunt dotate cu telescaun si teleschi. Statiunea se afla in Banat, judetul Caras-Severin, Romania, la 30 km de Caransebes si o altitudine (in varf) de 1.802m, fiind o destinatie favorita mai ales pentru petrecerea vacantei de iarna.

In aceasta perioada are loc “Carnavalul Zapezii”, iar la inceputul lunii februarie aici se desfasoara si un concurs de ski “Cupa Muntele Mic”.
Pe perioada verii turistii pot face drumetii sau excursii montane.
In zona exista si un obiectiv turistic ce nu trebuie ratat: Crucea de pe Muntele Mic ce a fost confectionata din lemn de brad, avand o inaltime de 25 metri.

 

Partia de ski Valea Soarelui este situata in statiunea Muntele Mic. Are un grad mediu de dificultate si o lungime de 1400 m. Partia este dotata cu teleschi.

Informatii Partie ski Valea Soarelui:
- grad de dificultate: mediu
- lungime: 1400 m
- altitudine la plecare: 1700 m
- altitudine la sosire: 1520 m

Partie ski Valea Soarelui este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Banat, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in apropiere.


Taguri:

 
 
 

1 Comentarii

 
  1. [...] de ski din statiunea Muntele Mic sunt in numar de 3: Partiile Nordica, Valea Soarelui si Sub Telescaun si sunt dotate cu telescaun si teleschi. Statiunea se afla in Banat, judetul [...]

 

Lasati un comentariu